Eigen montagedienst

Martens Keukens heeft meerdere deskundige eigen monteurs in dienst die uw keuken vakkundig voor u kunnen installeren en aansluiten. Daarnaast kunnen wij alle bijkomende werkzaamheden voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het demonteren van de huidige keuken, het verzorgen van het installatiewerk en bijvoorbeeld het tegelwerk. Dit alles met als doel een perfect eindresultaat en jaren lang plezier van uw keuken of haard. Maximaal kookplezier gegarandeerd bij Martens Keukens.

Kernwoorden van Martens Keukens & Haarden zijn:

Betrouwbaarheid

Vakbekwaamheid

Servicegerichtheid

Kwaliteit

Heeft u een technische vraag of wilt u meer informatie over de montage? Dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs in showroom Uitgeest op 0251 – 312106. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@martenskeukens.nl.
Het monteren van een keuken is een vak. Een vak dat de monteurs van Martens Keukens beheersen. Met veel plezier en enthousiasme monteren ze uw keuken. Zodat u jarenlang optimaal kunt genieten .
Martens Keukens monteert niet alleen complete keukens. Tot ons specialisme behoort ook het uitwisselen van oude keukenapparatuur voor de nieuwste energiezuinige apparatuur. Verder kunt u ons altijd bellen of mailen wanneer er problemen zijn met uw keuken. Wij doen ons uiterste best om uw vragen te beantwoorden en bij problemen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.