De techniek in de keukenbranche verandert en ontwikkeld in een razendsnel tempo. Denk hierbij aan slimme koelkasten, ovens met WIFI en een afzuigkap die vanzelf begint met afzuigen als de inductiekookplaat aangaat. In onze splinternieuwe showroom kunnen we de nieuwste apparatuur laten zien. Of maak een afspraak voor een workshop bij: AEG, Siemens of Miele

Siemens Home Connect

Door je huishoudapparaten slim aan te sturen via Home Connect, komt er een hele nieuwe lifestyle binnen handbereik. Zo kunt u alle apparaten die zijn uitgerust met wifi, gewoon bedienen via je eigen smartphone of tablet. Laat de bijbehorende app bijvoorbeeld zelf het beste vaatwasprogramma voor u kiezen of u helpen om iedere dag afwisselend en smakelijk te koken. Als u besluit ze te koppelen aan een smart home hub, kunt u de apparaten zelfs met uw stem bedienen.

Wilt u Home Connect uitproberen voordat u een Siemens huishoudapparaat aanschaft? Geen probleem. De Home Connect App bevat een demo-modus waarin u meerdere apparaten kunt uitproberen. Ervaar het gebruiksgemak en ontdek de oneindige mogelijkheden die Home Connect biedt met één app.

Download gratis de Home Connect App:

Android

IOS

Miele Dialog Oven

Hoewel de Dialog Oven er niet anders uitziet dan een gewone oven, zet hij onze culinaire gewoontes volledig op de kop en verbluft hij kookfanaten over de hele wereld. Een voorbeeld: een grote blok ijs met in het midden een vis wordt in de Dialog oven geplaatst. Na bereiding is de vis perfect gegaard en het ijs nog volledig intact. Volgend voorbeeld is zeker niet minder indrukwekkend: leg een lamsbout op een bedje van pepers en groene asperges op een ovenplaat. Voeg nog enkele aardappelpartjes toe en schuif het geheel in de oven. Zo’n 45 minuten later is de lamsbout perfect gegaard, de groeten lichtjes al dente, en de aardappeltjes lekker zacht. Onmogelijk om dit gerecht in een conventionele oven klaar te maken met hetzelfde resultaat in zo weinig tijd.

AEG Hob2Hood

Terwijl u druk bezig bent met het bereiden van uw meesterwerk, houdt deze handsfree afzuigkap intuïtief uw keuken schoon en fris. Dankzij de Hob2Hood-functie wordt de afzuigkap automatisch geactiveerd na het aanzetten van de kookplaat en tijdens het koken wordt ook automatisch de juiste afzuigkracht gehandhaafd.

Plasma made

Doordat nieuwbouwhuizen tegenwoordig wetsmatig niet meer over een afvoer naar buiten mogen beschikken is de ontwikkeling in verbeterde filters in een stroomversnelling geraakt. Hieruit voort is de plasmafilter ontwikkelt. Bekijk het filmpje hieronder over hoe deze werkt. Voor meer informatie over recirculatiesystemen en wat het beste bij u past, kunt u een van onze adviseurs raadplegen.

Moley Robotchef

Wellicht hoeven we in de toekomst niet eens meer te koken. Deze robotarmen zijn al volledig ontwikkeld en worden binnenkort te koop aangeboden in Amerika. Mocht het aanslaan zou het zo kunnen zijn dat we in de toekomst een robot in de keuken hebben hangen.