Keukenzaak in de buurt van Egmond binnen

Heeft u plannen om een nieuwe keuken te kopen en wilt u inspiratie op doen in de buurt van Egmond Binnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen en leveren keukens in geheel Noord Holland en dus ook in Egmond Binnen.

Een nieuwe keuken kopen?

De keuze voor een nieuwe keuken is persoonlijk. De één houdt van landelijk, gezellig en de ander houdt van strak, modern. Zoveel mensen, zoveel wensen. Onze keukenadviseurs denken graag met u mee over de keuken van uw dromen en de verschillende mogelijkheden in de beschikbare ruimte bij u thuis. U krijgt van ons standaard een 3-D tekening en een offerte van uw droomkeuken mee naar huis. U hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen maar kunt op uw gemak nadenken of dit de keuken is zoals u hem wenst. Uiteraard kunnen er nog wijzigingen plaats vinden indien u iets wil veranderen. Als dit voor u dé keuken is en u besluit de keuken te kopen dan wordt de keuken door ons besteld en wordt er een afspraak gemaakt wanneer wij de keuken bij u komen leveren of plaatsen. Een deskundig monteur plaatst vervolgens uw keuken met zorg en liefde voor het vak. Wij houden u altijd op de hoogte van de gang van zaken. Voor u geen zorgen en een perfect eindresultaat voor jarenlang kookplezier!

Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms. De koffie staat voor u klaar. Laat u vrijblijvend inspireren door de vele mogelijkheden.

Leef!…in een keuken van Martens.

Showroom Uitgeest, Oosterwerf 6, 1911 JB Uitgeest

Egmond Binnen

Egmond Binnen daar ligt de oudste abdij van Nederland. In Egmond-Binnen wordt elk jaar Egmond op z’n kop gevierd. Een soort van kermis waar het bier rijkelijk vloeit. Egmond-Binnen heeft een voetbalclub welke Adelbert genoemd is. Dit is naast het dorpshuis de Schulp in Egmond Binnen. Het dorpshuis met sporthal wordt voor diverse activiteiten gebruikt. Door de heuvelachtige duinen fietst of wandelt u naar het mooie strand van Egmond-Binnen.