Keukenzaak Castricum

Bent u op voornemens een nieuwe keuken te kopen of wilt u uw huidige keuken “restylen” en wilt u hiervoor ideeën op doen in de buurt van Castricum? Dan bent u hier aan het juiste adres! Martens Keukens & Haarden levert keukens in geheel Noord Holland en dus ook in Castricum.

Een nieuwe keuken kopen?
Een keuken uitkiezen is persoonlijk. U gaat niet over één nacht ijs. En wij ook niet. Wij denken aan zaken waar u misschien nog niet aan gedacht heeft. Of uw droomkeuken in de beschikbare ruimte bij u thuis past bijvoorbeeld. De keuken van nu is de centrale ontmoetingsplek in het huis. Je leest er de krant bij het ontbijt, sorteert er de post, maakt er huiswerk en natuurlijk wordt er uitgebreid gekookt, gegeten en lang nagetafeld. Er zijn tegenwoordig ook bijpassende meubels te verkrijgen die naadloos aansluiten bij de woonkamer. Zo krijgt uw huis één uitstraling.

Martens Keukens & Haarden verkoopt diverse soorten keukens, onder andere: design-, moderne-, nostalgische- en klassieke keukens. Dus eigenlijk voor ieder wat wils. De keukens kunnen in elk gewenst ontwerp, materiaal en formaat geleverd worden. Van stijlvolle nostalgische keukens met natuurstenen werkbladen tot hoogglans designkeukens met RVS details. Ook bieden wij u de mogelijkheid om alleen de fronten of bijvoorbeeld het werkblad te vervangen. Zo houdt u de kosten beperkt en heeft u een compleet nieuwe uitstraling van uw “oude keuken”.

Martens Keukens & Haarden verkoopt keukens voor ieder budget. U heeft bij ons al een complete keuken met inbouwapparatuur vanaf € 2.950,00. Een opstelling hiervan hebben wij staan in onze showroom in Uitgeest.

Wij kunnen alle bijbehorende werkzaamheden voor u verzorgen: van ontwerp tot oplevering!
Van Martens Keukens & Haarden kunt u altijd een persoonlijk ontwerp met 3D-tekening, bouwkundig advies, strakke planning en deskundige montage verwachten. Martens Keukens & Haarden staat sinds 1959 garant voor de beste kwaliteitskeukens en haarden en is een begrip in Noord-Holland.

Kom vrijblijvend kijken in één van onze sfeervolle showrooms in Alkmaar of Uitgeest. Neem rustig de tijd om rond te lopen en vragen te stellen. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met een vrijblijvend, persoonlijk en deskundig advies. Welkom bij Martens Keukens & Haarden!

Showroom Uitgeest, Oosterwerf 6, 1911 JB  Uitgeest, tel. 0251-312106

Castricum
In Noord-Holland ligt de plaats Castricum. Castricum ligt vlakbij het Noordzee strand. In het bezoekerscentrum ‘de Hoep’ wordt uitleg gegeven over het “duinleven”. Ook vindt u hier gezellige restaurants en terrasjes.