Keukenzaak Alkmaar

Begint uw huidige keuken mankementen te vertonen of past de keuken totaal niet meer in uw nieuwe interieur? Dan wordt het zo langzamerhand tijd voor een nieuwe keuken. Bij Martens Keukens & Haarden kunt u niet alleen terecht voor complete keukens maar ook voor bijvoorbeeld alleen keukenfronten, apparatuur of grepen. Wij zijn dé keukenzaak in regio Alkmaar en wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe keuken of het ‘pimpen’ van uw bestaande keuken.

Wij onderscheiden ons van de grotere keukenketens doordat wij een gedegen stuk vakkennis, ervaring en vakmanschap in huis hebben. Wij hebben als enige doel: een keuken te ontwerpen die geheel voldoet aan uw wensen en eisen en waar u jarenlang plezier van beleeft. Niets meer en niets minder. Ook verlenen wij een uitstekende service, niet alleen voor of tijdens maar ook na aankoop van uw nieuwe keuken.

Samen met u creëren wij graag uw nieuwe keuken. U vertelt wat u mooi vindt, welke stijl bij u past en welke apparatuur u graag in uw nieuwe keuken ziet en wij zetten uw wensen en eisen om in een concrete keuken. Als keukenspecialist begeleiden we u stap voor stap: van handgetekende schets tot 3D-ontwerp, van inmeten tot installeren. Samen komen we altijd tot de keuken die bij u past. Een unieke en betaalbare keuken, speciaal voor u! Indien gewenst kunnen wij ook alle bijkomende werkzaamheden voor u verzorgen zodat u hier verder geen zorgen van heeft. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken en garanderen een perfect eindresultaat voor jarenlang kookplezier.

Kom eens geheel vrijblijvend langs in onze prachtige keukenzaak in Uitgeest. Onze medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en gastvrij en laten u graag de vele mogelijkheden in keukenland zien. U kunt bij ons lekker ongedwongen rondkijken in een sfeervolle ambiance, onder het genot van een vers gezet kopje koffie of thee.

Laat uw keukendromen uitkomen bij Martens Keukens & Haarden!

Onze keukenzaak is gevestigd in Uitgeest aan de Oosterwerf 6 te Uitgeest. Tel. 0251-312106