Keukenzaak Akersloot

U bent op zoek naar een nieuwe keuken en wilt de keuken graag zelf kunnen bekijken, in de buurt van Akersloot? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij verkopen en leveren keukens in geheel Noord Holland en dus ook in Akersloot.

Een nieuwe keuken kopen?

De keuze voor een nieuwe keuken is persoonlijk. Wij denken graag met u mee over uw droomkeuken en de verschillende mogelijkheden in de beschikbare ruimte. Wij verwelkomen u graag in onze showrooms. De koffie wordt vers gezet.  Tegenwoordig is de keuken een centrale ontmoetingsplek in uw huis. U wilt dus een mooie en praktische keuken voor een redelijke prijs. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken krijgt u bij ons een persoonlijk ontwerp met 3D-tekening en een bouwkundig advies.

Akersloot

Akersloot ligt tussen Uitgeest en Heiloo aan het Alkmaardermeer. Tot 1 januari 2002 was Akersloot een zelfstandige gemeente.  Op die datum zijn de gemeenten Akersloot, Castricum en Limmen gefuseerd tot de nieuwe gemeente Castricum. Ook heeft Akersloot bekendheid gekregen door het Motel van van der Valk. Verder is er een jachthaven welke vlak aan het Alkmaardermeer uitkomt.[/fusion_text]