Martens juicht de veranderingen omtrent duurzaamheid in de keukenbranche al jarenlang toe. Daarnaast vinden wij dat wij een plicht hebben het goede voorbeeld te geven. Met deze overtuiging in gedachten is Martens uitgekomen op CITYLNE keukens als keukenleverancier. CITYLNE keukens is een private label van DKG Keukens. De kasten die zij maken worden geproduceerd in Bergen op Zoom. Puur Hollandse keukens dus. Dit scheelt in de transportkosten.

Daarnaast is CITYLNE Keukens hard bezig met zijn keukens zo duurzaam mogelijk te produceren. In 2017 is het gelukt om dit CO2 neutraal te doen. Dit is bereikt door middel van zonnepanelen en een warmte terugwin installatie. De CO2 die hierna nog werd uitgestoten is gecompenseerd door middel van meerdere duurzame initiatieven.

Als u meer wilt weten hoe duurzaam onze kasten zijn kunt u hier meer lezen.

NCS-lakkleuren

Alle lak modellen zijn verkrijgbaar in de 1950 verschillende NCS lakkleuren. Het is mogelijk om een gehele keuken, of slechts een detail in een van deze kleuren af te werken. De 1950 NCS kleuren zijn verkrijgbaar in zijdeglans, structuur en hoogglans lak.

Raster 130

Alle CITYLNE Keukens zijn zonder meerprijs uitgevoerd in raster 130 maatvoering. Dit zorgt voor meer kastinhoud, een lagere plint en geoptimaliseerde werkhoogte.

Gelakte greeplijsten

Als finishing touch zijn de greeplijsten t.b.v. onze greeploze keukens nu ook beschikbaar in de 9 kleuren van de MASTER collection en de vier ultra matte kleuren uit de COMFORT collection. De strips worden uitgevoerd in zijdeglans lak.

Laser-afkanting

Een gemiddelde keuken heeft heel wat te verduren. Hij staat bloot aan vocht, hitte en intensief dagelijks gebruik. Een goede afwerking van fronten kan de levensduur van de keuken dan ook aanzienlijk verlengen. Dankzij de lasertechniek is het nu mogelijk om en mooiere en verbeterde hechting te realiseren dan ooit tevoren. Daarnaast is er na hechting geen optische lijmnaad meer aanwezig. Dit betekent dat de fronten er strakker uitzien en dat de randen makkelijk schoon te houden zijn.

Onvoorwaardelijke garantie

Bij CITYLNE krijg je 5 jaar onvoorwaardelijke fabrieksgarantie op alle keukenmeubelen. Zó overtuigd zijn we van de kwaliteit van onze producten. Dat betekent: als de kwaliteit van de afwerking niet aan de norm voldoet of een onderdeel niet naar behoren functioneert, zorgen we dat het kosteloos wordt vervangen of hersteld. Verder garanderen we dat je onderdelen 10 jaar na aankoop nog kunt nabestellen.

Nederlands fabrikaat

Een nieuwe keuken is een bewuste keuze voor vele jaren kookplezier. Je stelt de keuken met zorg samen en met dezelfde zorg produceren we hem voor jou. Gewoon in Nederland, want alle CITYLNE keukens komen uit onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Daar zetten vakmensen zich elke dag weer in om persoonlijke klantwensen te vertalen naar een unieke keuken met karakter.