Martens Keukens & Haarden levert desgewenst nagenoeg alle merken apparatuur. In onze showrooms presenteren wij echter een aantal merken die wij als onze huisleveranciers beschouwen. Met deze fabrikanten hebben we een zeer goede samenwerking en we kunnen u derhalve een scherpe prijs met uitstekende service bieden. Kijk voor de brochures op de website van de leverancier, deze kunt u bereiken door op het desbetreffende logo te klikken.

De Nieuwe comfortlift vaatwasser van AEG is gemaakt om uw rug te ontlasten. Dit ergenomisch stukje kwaliteit en creativiteit mag niet ontbreken in de hedendaagse keukenapparatuur.

Siemens Studioline ovens zijn tegenwoordig nagenoeg allemaal standaard uitgerust met telescopische geleiders. Super handig voor ovens op hoogte in combinatie met zware ovenschotels.

Miele apparaten zijn dankzij hun kwaliteit altijd populair geweest. Tevens is Miele voorstander van ergonomische snufjes in de keuken. Zo is er een koffiezetapparaat of stoomoven met een vaste wateraansluiting!.

BORA kookplaten met afzuiging zijn de gouden standaard in de nieuwe downdraftmarkt hoe dat dan weer in vakjargon heet. Wilt u ook zo’n mooie kookplaat zonder dat er een lelijke afzuigkap boven hangt? BORA heeft het antwoord!