Martens Keukens
Wij heten u van harte welkom in onze showroom met ruime parkeergelegenheid langs de A9 bij de afrit Uitgeest. Deze inspirerende en digitale showroom is voorzien van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op keuken- en haardengebied. 

Wij zijn 6 dagen per week geopend.
Maandag t/m vrijdag           9.00 tot 17.30 uur
Donderdagavond   17.30 tot 21.00 uur
Zaterdag  10.00 tot 17.00 uur

showroom

Keukens en haarden zijn er in vele soorten, maten, vormen, kleuren en materialen. Kiezen is dan ook niet gemakkelijk. In onze nieuwe ruime showroom in Uitgeest langs de A9 vindt u een keur aan keuken- en haardenopstellingen. Eventueel met bijpassende meubels. Zo kunt u ideeën op doen en ziet u wat wij u allemaal kunnen bieden.

Niets is zo persoonlijk als uw keuken of haard dus denken wij graag met u mee! Uw droomkeuken of droomhaard samen realiseren binnen uw budget is onze uitdaging. Wij zijn altijd up-to-date en door onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht hoeft design niet synoniem voor duur te zijn.

Onze medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en gastvrij, niet alleen vóór en tijdens maar ook na afloop van uw aanschaf. Martens Keukens, net even anders.