Martens Keukens
Wij heten u van harte welkom in onze showroom met ruime parkeergelegenheid langs de A9 bij de afrit Uitgeest. Deze inspirerende en digitale showroom is voorzien van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op keuken- en haardengebied. 

Wij zijn 6 dagen per week geopend.
Maandag t/m vrijdag           9.00 tot 17.30 uur
Donderdagavond   17.30 tot 21.00 uur
Zaterdag  10.00 tot 17.00 uur

renovatie

Bent u nog niet toe aan een nieuwe keuken of vindt u een compleet nieuwe keuken te duur, maar wilt u wel een nieuw en fris uiterlijk van uw huidige keuken? Denkt u dan eens aan een keukenrenovatie ofwel keukenrestyling. Door het plaatsen van een nieuw werkblad, het aanpassen van de fronten van de keukenkastjes, vervanging van de inbouwapparatuur of alleen nieuwe greepjes op de keukenkastjes krijgt uw huidige keuken een totaal nieuwe uitstraling. U kunt uw huidige keuken aanpassen geheel naar uw eigen smaak, en zonder al te hoge kosten. Onze specialisten vertellen u graag over de vele mogelijkheden van renovatie.

Denkt u dat een keuken renovatie iets voor u is en wilt u, natuurlijk geheel vrijblijvend, informatie van één van onze keukenadviseurs maak dan telefonisch een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Wij geven u ook gratis thuisadvies. We kijken naar uw wensen en mogelijkheden van renovatie en vanuit daar maken wij, geheel vrijblijvend, een offerte voor u.