Martens Keukens
Wij heten u van harte welkom in onze showroom met ruime parkeergelegenheid langs de A9 bij de afrit Uitgeest. Deze inspirerende en digitale showroom is voorzien van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op keuken- en haardengebied. 

Wij zijn 6 dagen per week geopend.
Maandag t/m vrijdag           9.00 tot 17.30 uur
Donderdagavond   17.30 tot 21.00 uur
Zaterdag  10.00 tot 17.00 uur

montage

Martens Keukens & Haarden beschikt over meerdere deskundige monteurs die uw keuken of haard vakkundig voor u kunnen installeren en aansluiten. Daarnaast kunnen wij alle bijkomende werkzaamheden voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het demonteren van de huidige keuken of haard, het verzorgen van het installatiewerk en bijvoorbeeld het tegelwerk.

Kernwoorden van Martens Keukens & Haarden zijn:
  • betrouwbaarheid
  • vakbekwaamheid
  • servicegerichtheid
  • kwaliteit

Dit alles met als doel een perfect eindresultaat en jaren lang plezier van uw keuken of haard. Maximaal kook- en stookplezier gegarandeerd bij Martens Keukens & Haarden.
 
Heeft u een technische vraag of wilt u meer informatie over de montage? Dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs in showroom Uitgeest op 0251 – 312106 of showroom Alkmaar op 072-5202284. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@martenskeukens.nl.
 
Het monteren van een keuken is een vak. Een vak dat de monteurs van Martens Keukens & Haarden beheersen. Met veel plezier en enthousiasme monteren ze uw keuken. Zodat u jarenlang kunt genieten en optimaal kunt werken.
 
Martens Keukens & Haarden monteert niet alleen complete keukens. Tot ons specialisme behoort ook het uitwisselen van oude keukenapparatuur voor de nieuwste energiezuinige apparatuur. Verder kunt u ons altijd bellen of mailen wanneer er problemen zijn met uw keuken. Wij doen ons uiterste best om uw vragen te beantwoorden en bij problemen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.