Martens Keukens

montage

Martens Keukens & Haarden beschikt over meerdere deskundige monteurs die uw keuken of haard vakkundig voor u kunnen installeren en aansluiten. Daarnaast kunnen wij alle bijkomende werkzaamheden voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het demonteren van de huidige keuken of haard, het verzorgen van het installatiewerk en bijvoorbeeld het tegelwerk.

Kernwoorden van Martens Keukens & Haarden zijn:
  • betrouwbaarheid
  • vakbekwaamheid
  • servicegerichtheid
  • kwaliteit

Dit alles met als doel een perfect eindresultaat en jaren lang plezier van uw keuken of haard. Maximaal kook- en stookplezier gegarandeerd bij Martens Keukens & Haarden.
 
Heeft u een technische vraag of wilt u meer informatie over de montage? Dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs in showroom Uitgeest op 0251 – 312106 of showroom Alkmaar op 072-5202284. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@martenskeukens.nl.
 
Het monteren van een keuken is een vak. Een vak dat de monteurs van Martens Keukens & Haarden beheersen. Met veel plezier en enthousiasme monteren ze uw keuken. Zodat u jarenlang kunt genieten en optimaal kunt werken.
 
Martens Keukens & Haarden monteert niet alleen complete keukens. Tot ons specialisme behoort ook het uitwisselen van oude keukenapparatuur voor de nieuwste energiezuinige apparatuur. Verder kunt u ons altijd bellen of mailen wanneer er problemen zijn met uw keuken. Wij doen ons uiterste best om uw vragen te beantwoorden en bij problemen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.