Martens Keukens
Koningsdag is onze showroom gesloten
Op Koningsdag vrijdag 27 april is onze keukenshowroom gesloten. Zaterdag 28 april staan onze medewerkers weer voor u klaar!

keukens noord-holland

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en woont u in de provincie Noord-Holland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Martens Keukens & Haarden heeft de meest exclusieve keukens van Noord-Holland. Voor stijlvolle en exclusieve keukens moet u bij ons zijn. Onze beide showrooms, gevestigd in Noord-Holland, kunnen al uw wensen mogelijk maken.

Van superstrakke design keukens tot gezellige nostalgische keukens. De mooiste keukens staan gepresenteerd in onze showrooms in Alkmaar en Uitgeest te Noord-Holland. Wij hebben diverse keukens tentoongesteld staan van de merken Q-Linea, Ballerina, Schmidt en van het topmerk Eggersmann.

Uiteraard kunnen wij elk type keuken leveren inclusief de door u gewenste inbouwapparatuur. Denkt u hierbij eens aan de nieuwste snufjes in keukenland zoals onder andere de quooker, een inbouwstoomoven of een inbouwkoffiezetapparaat. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen in Noord Holland.

Wij verwelkomen u graag in één van onze showroom in Alkmaar of Uitgeest te Noord-Holland waar onze adviseurs u onder het genot van een lekker vers gezet kopje koffie de vele mogelijkheden kunnen laten zien met betrekking tot de wensen en eisen van uw nieuwe keuken. Dit advies is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij kunnen desgewenst alles voor u verzorgen, van de ontwerptekening tot het opleveren van uw nieuwe keuken. Voor u geen zorgen en een perfect eindresultaat voor jarenlang kookplezier.

Ook hebben wij prachtige buitenkeukens in onze showrooms te Noord-Holland. Tegenwoordig is er veel vraag naar echte design buitenkeukens. Wij als keukenspecialist hebben een uitgebreid assortiment van het merk Boretti. Vraag hiernaar bij één van onze adviseurs.

Met de Martens buitenkeukens, eventueel in combinatie met onze buitenhaarden wordt het buiten goed en gezellig vertoeven!

Martens Keukens & Haarden, een keukenzaak in Noord-Holland waar de klant koning is en waar de adviseurs de wensen van de klant vertalen in een echte droomkeuken.

Martens Keukens & Haarden staat sinds 1959 garant voor de beste kwaliteitskeukens en -haarden en is een begrip in Noord-Holland. Kom dus snel langs of maak een afspraak met één van onze adviseurs. U bent bij ons van harte welkom!

Martens Keukens & Haarden is lid van Uw KeukenSpeciaalZaak. De garantie voor deskundig advies, kwaliteit en service. Zowel voor, tijdens als na de aankoop.