Martens Keukens
Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe showroom met ruime parkeergelegenheid langs de A9 bij de afrit Uitgeest. Deze inspirerende en digitale showroom is voorzien van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op keuken- en haardengebied.

Wij zijn 6 dagen per week geopend.
Maandag t/m vrijdag           9.00 tot 17.30 uur
Donderdagavond   17.30 tot 21.00 uur
Zaterdag  10.00 tot 17.00 uur

led-verlichting in de keuken

Verlichting in de keuken is een combinatie van praktisch en sfeervol licht. Er wordt namelijk niet alleen gekookt in de keuken maar tegenwoordig wordt de keuken ook vaak als eetkamer gebruikt. Goede keukenverlichting maakt het koken of het werken in de keuken een stuk makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het handig als de verlichting gedimd kan worden om sfeer te creëren tijdens het eten. 

Bij ons kunt u een nieuw soort Led-verlichting krijgen die voldoet aan deze wensen. Warm licht uit dimbare spots, waarbij de led-puntjes niet zichtbaar zijn is wat wij u kunnen bieden. De armaturen kunnen makkelijk worden gemonteerd en de verlichting is daarnaast ook nog onderhoudsvrij. De spots geven warm licht, dat u ook kunt dimmen. Tegenwoordig zijn halogeenspots eenvoudig te vervangen door deze energiebesparende led-verlichting.

Het praktische van deze led-verlichting is dat de verlichting niet warm wordt en gemakkelijk te monteren is. Zelfs op bestaande halogeentrafo’s is het mogelijk om deze led-verlichting aan te sluiten. De spots zijn uitgevoerd in een moderne rvs-look en onderhoudsvrij.

De led-verlichting is leverbaar in verschillende kleuren, de Led-spots zijn 100% kleurvast en geven maar liefst 50.000 uur dezelfde lichtkleur. Een halogeenlamp verandert daarentegen steeds meer van kleur.

Voor meer informatie over deze led-verlichting kunt u terecht bij één van onze adviseurs.