Martens Keukens
Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe showroom met ruime parkeergelegenheid langs de A9 bij de afrit Uitgeest. Deze inspirerende en digitale showroom is voorzien van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op keuken- en haardengebied.

Wij zijn 6 dagen per week geopend.
Maandag t/m vrijdag           9.00 tot 17.30 uur
Donderdagavond   17.30 tot 21.00 uur
Zaterdag  10.00 tot 17.00 uur

keuken showroom in Alkmaar

Op een superlocatie net buiten het centrum van Alkmaar, met een eigen parkeerterrein, ligt onze keuken showroom Alkmaar. Hier presenteren wij de allernieuwste keuken- en haardenopstellingen. U vindt er een grote demokeuken, een kinderhoek met o.a. een LCD-tv en spelcomputer, diverse haarden brandend opgesteld en nog veel meer. Leon Martens is uw gastheer. U kunt in alle rust zelf een kijkje nemen, of samen met onze gastheer de mogelijkheden bekijken. Een kopje koffie en de nodige folders voor thuis maken uw bezoek compleet. Als u in Alkmaar direct of op afspraak, een offerte laat maken wordt uw droomkeuken in perspectief en fotorealistisch voor u uitgeprint. Absoluut de moeite waard om eens binnen te stappen!     

Keuken Showroom

In onze ruime keuken showroom vindt u een keur aan keukenopstellingen, van modern (bijvoorbeeld greeploos) tot keukens uit grootmoeders tijd. Zo doet u goede idee├źn op en ziet u wat wij u allemaal kunnen bieden. Natuurlijk is niets zo persoonlijk als uw keuken dus denken wij graag met u mee! U droomkeuken samen realiseren binnen uw budget is onze uitdaging. Wij zijn Altijd up-to-date en door onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht hoeft design niet synoniem voor duur te zijn.   Showroomkeukens Diverse keuken opstellingen mogen momenteel onze keuken showroom verlaten. Vraag ons naar meer informatie.   

Demo keuken

Zowel in Alkmaar als in Uitgeest is onze keuken showroom voorzien van een professionele Demo gebruikskeuken. Hier kunnen wij u aspecten laten zien zoals; stomen, het vriendelijke gebruik van uw nieuwe combimagnetron, de werking van een Quooker en meer. Maar natuurlijk ook een hapje proeven en met emotie ervaren hoe het apparaat functioneert.  Ook zullen er, op vooraf vermelde dagen kookdemonstraties en cursussen worden gehouden. Er wordt dan gedemonstreerd hoe u het beste uw nieuwe keukenapparatuur kunt gebruiken. Natuurlijk kunt u alle gerechten proeven! 
Op zaterdag maken wij in onze demokeuken de heerlijkste appeltaart, die iedereen kan proeven onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast maken we geregeld lekkere hapjes en geven we uitleg over de verschillende apparatuur in onze keuken showroom. 
Ook kunnen de kids op zaterdag koekjes bakken zodat u ongestoord uw keuken kunt samenstellen. 

Bent u op zoek naar een geslaagd personeelsuitje of wilt u een feestje geven, bij ons kan het allemaal. U kunt zich aanmelden voor een gezellig avondje koken. Onder begeleiding van ons kookteam maakt u zelf de heerlijkste gerechten klaar, waarna u kunt genieten van een zelfgemaakt diner! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.   

Kinderhoek

U kunt uw kinderen gerust meenemen, ze kunnen wat ons betreft gewoon met u mee kijken tijdens het ontwerpen of worden apart vermaakt in de hiervoor bestemde kinderhoek. Ze kunnen tekenfilmpjes kijken, kleuren, computerspelletjes spelen, onder begeleiding koekjes bakken en meer. Vervelen is eigenlijk praktisch onmogelijk. 
 
Keuken Accessoires

Met trots presenteren wij u een scala aan mooie accessoires in onze keuken showroom. Hier een greep uit onze collectie: komt u gerust eens kijken! o.a.: Kickboys, Breadboys, Trolleys, Messenblokken, Luxe besteksets, Kinderbestek, Pannenroosters
.